8.7 C
Copenhagen
23 marts 2023

Det originale Roccat Kave headset får en efterfølger

Published:

Den oprindelige Kave får sin længe ventede analoge efterfølger i 2015

Her er den lækre release video fra ROCCAT:

ROCCAT Studios, Tysklands store hardware producent tilføjer et medlem til Kave familie med ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog, sat til at ramme online-butikker og forhandlere i april.

XTD 5.1 Analogen bringer  5.1 surround sound teknologi til din spiloplevelse, med alle de klokker, fløjter og komfort funktioner spillerne har lært at kende og forventer fra et ROCCAT headset. Fuldt fordybende, kommer dette Kave headset udstyret med to 40mm driver enheder, en 30 mm vibrationsenhed i hvert øre kop, en dual-mode fjernbetjening til højeffektive, tidsbesparende lyd justerings kontrol, og et praktisk LED lys spids mundstykke, der sikrer at du ved, når din mikrofon er tændt eller slukket. Inspireret af den oprindelige Kave, det mest succesfulde sande 5.1 gaming headset nogensinde, Roccat studerede deres oprindelige design og analyserede gamer tilbagemeldinger for at lave de 5.1 analoge funktioner. De holdt fast ved hvad der virkede, og gjorde fremskridt, hvor de vidste det nye headset kunne skinne. Et af disse steder var, naturligvis, i lyd klarhed.

Kave XTD 5.1 Analog kører en ny sti i ren, høj kvalitet i spillet lyd. Det er det første analoge gaming headset til at indeholde en isolator indblanding, en revolutionerende teknologi, der giver nul støj interferens. Den elektromagnetiske interferens som de fleste gamere blot acceptere som en del af gaming lydoplevelser er en saga blot. Kave XTD 5.1 Analog giver intet andet end ren, sprød lyd fuldt ud, høj kvalitets surround sound.

René Korte, CEO og grundlægger af ROCCAT Studios effuses om Kave XTD 5.1 Analog, “Ikke alene er dette headset en teknisk on-punkt perifert i funktion, men build er forbløffende. Ser man på det, ville du aldrig gætte det var tyve fem procent lettere end originalen Kave. Det er en ultra-light build spækket med funktioner, og så let at bære under lange gaming sessioner på grund af en sværm af komfort muligheder. For os er kvalitet innovation, skal det noget ingen har nogensinde hat tænkt på, at gøre noget, som alle har set lyst til en ny oplevelse. Det er det Kave XTD 5.1 Analog kan. Det er ROCCAT filosofien i praksis. ”

ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog er nu tilgængelig i Europa for 119,99 Euro.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img