Co-op hittet får i dag et fuldt release på Steam og lander samtidig på PlayStation 4, Nintendo Switch samt meget snart Xbox One!
Daedalic Entertainment og Indoor Astronaut er glade for at kunne meddele at deres co-op hit Unrailed! nu er tilgængeligt på PC (Steam), Nintendo Switch, PlayStation 4 og i nærmeste fremtid Xbox One. Efter et år i Early Access, indeholder spillet nu new biomer, vogne, game modes samt mere! 


Få et indblik i Unrailed!’s kaotiske jernbane vanvid i denne nye release trailer:

 

En helt ny Switch trailer viser hvor meget sjov du kan have med at spille Unrailed! med dine venner:

 

Unrailed! er den ultimative venskabs test: Man får oplevelsen af at skal arbejde sammen i lokal eller online multiplayer med op til fire spillere til at guide jeres tog gennem farligt terræn. Fyldt med forhindringer og forstyrrende lokalt vildnis, skal toget ledes sikkert til næste station.  Kommunikation og samarbejde er af yderste vigtighed for at sikre at i altid har nok ressourcer til at bygge nye skinner, forhindre toget i at overophede og til at undgå dyr der kan komme i vejen. Uden evnen til at træffe hurtige beslutninger og strategisk planlægning vil dit tog hurtigt blive afsporet, hvilket blot gør spillet endnu mere udfordrende — specielt i team versus mode hvor det handler om at bygge det længst mulige spor.

Unrailed! indeholder nu nye biomer og ekstra vogne. Den nye Mars biom er den absolut mest udfordrende, da den inkluderer et farligt miljø med mystiske genstande der blokerer din vej og dit tog.  Du får stor brug for dine energy shields og din evne til at navigere sikkert gennem rummet for at undgå en katastrofe. 

Main features:

 • En intens og kaotisk jernbane konstruktion oplevelse
 • Online og lokal co-op multiplayer
 • Proceduremæssigt genererede verdener med forskellige sværhedsgrader
 • Dynamisk vejrsystem & dag og nat cyklus
 • Spillemodes: Endeløs, hurtig (op til 4 spillere) og Versus (2 mod 2 spillere)
 • Tydelige biomer (5+)
 • En flok opgraderbare vogne (10+) til at modificere dit tog i Endless-tilstand
 • Karakterer der kan unlockes
 • Et replay-system
 • Simpel kontrol & split controller-mode
 • Blocky deluxe!

Mere information om Unrailed! kan findes på det officielle website og den officielle Discord.

Om Daedalic Entertainment
Daedalic Entertainment udgiver og udvikler spil af høj kvalitet til alle platforme. Virksomheden har en serie bred serie af titler med høj kvalitet, herunder klassiske eventyr, RPGs og strategi- og multiplayer spil. Med mere end 80 ansatte, udvikler Daedalic i øjeblikket et ny line-up af innovative spil på tværs af konsoller, PC og de mobile platforme. Med base i Hamburg, Tyskland, er Daedalic en af ??Europas mest anerkendte udgivere og udviklere. Med i alt 32 priser indenfor udvikling i Tyskland alene (inklusive flere priser for ‘Årets Studio’) og 12 tyske computerspils priser for genre-definerende spil som Deponia, Edna & Harvey, Silence, Shadow Tactics: Blades of the Shogun, Ken Follett’s The Pillars of the Earth, The Long Journey Home og State of Mind, er Daedalic rekordindehaver for de to mest prestigefyldte spilpriser i Tyskland. Daedalic udvikler i øjeblikket AAA-titlen “Ringenes Herre – Gollum”. Et Action/Adventure, der fortæller historien om Gollum fra et perspektiv, som ingen før har været vidne til, mens de forbliver tro mod J.R.R Tolkien’s legendariske bøger.

Om Indoor Astronaut
Indoor Astronaut er et ungt team af udviklere fra Schweiz, der består af ETH Zürich-kandidater. Co-op multiplayer-titlen Unrailed! er indie-studiets første spil.