Konami har i dag meddelt, at PES 2019 vil indeholde syv nye fuldt licenserede ligaer med syv bekræftede og to til at blive annonceret på et senere tidspunkt. Denne meddelelse er en del af KONAMI’s løbende forpligtelse til at øge antallet af licenser inden for PES-serien.
 
Den bekræftede syv nye autentiske ligaer tilgængelige i PES 2019 inkluderer: Dansk Superliga, Portugals Liga NOS, Belgien Pro League, Swiss Super League, Skotlands Ladbrokes Premiership, Superliga Argentine og eksklusive til PES 2019, den russiske Premier League. Alle hold inden for ligaerne vil også blive fuldt licenseret i PES 2019.
 
KONAMI er særligt begejstret for udelukkende at underskrive rettighederne til den russiske Premier Liga, hvilket gør PES 2019 til det eneste fodboldkamp på markedet, hvor fans kan få adgang til hele ligaen med topklubber som CSKA Moskva, Zenit St Petersburg og Spartak Moskva.
 
Med den nyeste PES-aflevering, der stilles til rådighed på 4K HDR på tværs af alle platforme, samt brugen af ??’Enlighten’ -softwaren for virkelige visuelle effekter og real-time ‘Global Illumination’ -belysning og -skygger, vil PES 2019 tilbyde fans forbedret i -game grafik. Det betyder bedre crowd detail, ægte græs teksturer og tilbagevenden af ??den utroligt populære snevejr effekt, der gør disse kampe i Moskva endnu mere realistisk!
 
“At offentliggøre syv nye officielle fodboldligaer til PES 2019 er et tydeligt tegn på, at vi er forpligtet til at give fans mere af det, de ønsker – mere licenseret indhold”, udtaler Jonas Lygaard, Senior Director for Brand og Business Development hos Konami Digital Entertainment BV ” Vi er mere sikre end nogensinde i den retning, franchisen er på vej, og det er blot et af mange skridt, vi tager for at hæve PES til nye højder. Vi fortsætter med at tro på Power of Football og PES 2019 vil være vores mest magtfulde spil endnu med mere fuldt licenserede ligaer og klubber end nogensinde før. ”
 
PES 2019 vil være tilgængelig på PlayStation 4, Xbox One og PC via Steam den 30. august globalt. PES 2019 vil være tilgængelig i to fysiske udgaver med den nye globale ambassadør Phillippe Coutinho på forsiden af ??standardudgaven og David Beckham på en specialudgave, der giver fans mulighed for at låse op for MyClub-bonusser. Også tilgængelig ved lanceringen vil være en digital eneste Legend-udgave, der vil indeholde endnu mere indhold til myClub!
 
For mere information, besøg: https://www.konami.com/wepes/2019/