1.9 C
Copenhagen
2 april 2023

Deep Rock Galactic Update 33 launcher den 4. februar

Published:

Stor opdatering til Deep Rock Galactic udkommer 4 februar

Update 33: New Frontiers giver vores modige rumdværge masser af nyt content, herunder to helt nye miljøer, skræmmende nye fjender og mere.

I dag kan Coffee Stain Publishing og Ghost Ship Games, hjernen bag Deep Rock Galactic, bekræfte at den længe ventede opdatering New Frontiers (nr. 33 i serien) frigives på Steam den 4. februar og på Xbox den 11. februar! Den seneste opdatering til co-op rumdværgspillet indeholder masser af nyt content, inklusive to helt nye miljøer med nye fjender. Azure Weald er en magisk skinnende skattekiste, og Hollow Bough er en farlig ny region i Hoxxes VI, der minder om indersiden af ??et kæmpe træ og fuld af dødbringende kødædende hemmeligheder. 

Ud over de nye miljøer, missioner og fjender tilføjer opdatering 33 også to nye landingssteder for de flittige dværge samt mange nye missionstyper og mestre at dræbe. Derudover inkluderer den store opdatering alt fra en forbedret grænseflade til en streamervenlig jukeboks og mange nye dansetrin.

To nye miljøer
“Æd eller bliv ædt” er Azure Wealds mantra. Det er et fantastisk område, hvor et selvlysende lav fører vej gennem mørket og dækker det frodige område af neonlys. Hollow Bough er på den anden side et meget mørkere og dystert sted, der minder om indersiden af ??et hult træ. Begge regioner har nye fjender, som minearbejdere skal konfrontere og eliminere. Mactera Tri-Jaws og Macteria Brundles tilbyder nye udfordringer i Azure Weald, og her kræves en masse ammunition! I Hollow Bough er der sværme af Deeptora Bough Wasps, og i vegetationen lurer Stabber Vines og angriber ukoncentrerede opdagelsesrejsende. 

Omdesignede missioner
En række af kerne missionerne i Deep Rock Galactic har som nytårsforsæt at ændres, hvilket har ført til forbedringer indenfor Elimination, Salvage og Point Extraction. Dværge, der påtager sig eliminationsmissioner, får det dobbelt så hårdt, fordi der er kommet to nye Dreadnoughts på Hoxxes IV. Minearbejdere skal kæmpe med Dreadnought Hiveguard og monster tvillingerne Dreadnought Arbalest og Lacerator. Nu, under Salvage-missioner, kan du interagere med en ødelagt M.U.L.E. og overføre koordinaterne for de manglende knogler til terræn scanneren og gøre det lettere at finde dem. Det er også muligt at forbinde brændselsceller til landings kapsler med et simpelt brændstofslange system – en udvikling af den nye teknologi fra opdatering 32. Endelig har Point Extraction-missionerne modtaget en helt ny Minehead-maskine i opdatering 33, der passer bedre ind i den nye teknologi fra opdatering 32.

Musik nonstop!
Gode ??nyheder til alle streamere! Både flittige dværge og streamere vil undgå besvær med ophavsretten. Derfor er der nu otte nye “sikre” sange, der kan bruges frit. Derudover tilføjes en række nye dansetrin i denne opdatering, så nu er det tid til at ryste tingene af! Andre nye funktioner i opdatering 33 er en ny grænseflade til den kommercielle terminal og en ny animation, når Molly lægger til landings kapslen. Vi tilbyder også en gratis hat som tak for vores fans, der stemmer på Deep Rock Galactic i kategorien “Better with friends” til Steam Awards. Opdatering 33 frigives sammen med en ny kosmetisk DLC med Dreadnought-rustning til alle klasser.

Hvis du vil vide mere om Deep Rock Galactic kan du besøge deeprockgalactic.com og følge på Twitter og Facebook.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img