13.6 C
Copenhagen
28 maj 2023

Deep Rock Galactic i raketfart mod XBOX One og PC i dag

Published:

Deep Rock Galactic, den første co-op space dwarf mining shooter, udkommer i dag på Steam, Xbox One samt the Microsoft Store, efter to stenhårde år i Early Access, hvor den har solgt over to millioner eksemplarer..

Coffee Stain Publishing og Ghost Ship Games er stolte over at kunne røbe at Deep Rock Galactic har gravet sig ud af Early Access i dag og opgraderer til 1.0 på Steam, Xbox One, and the Microsoft Store. Deep Rock Galactics gæve minearbejdende dværge havde deres start i 2016 da de lavede udgravning på Hoxxes VI og spillet launchede i Early Access, og i dag kan markere en betydningsfuld fejring for Deep Rock Galactics community da spillet endelig rammer et kommercielt launch. Med et salg på over en million eksemplarer til dato, og et community på over 100,000 medlemmer, har Deep Rock Galactic så sandelig bevist at være en Early Access succeshistorie..

“Vi tror helt og holdent at vi, siden Early Access launch, har formået at opbygge et af de bedste gaming communities i hele galaksen. Vi har udviklet Deep Rock Galactic sammen med dem og i dag er vi utroligt glade for at kunne smide et par øl i halsen på the Abyss Bar og fejre 1.0 launchet,” udtaler Mikkel Martin Pedersen, Game Director & Co-founder, Ghost Ship Games. “1.0 er en ny begyndelse for Deep Rock Galactic. Mens vi er henrykte for spillet i dag, har vi stadig store planer med udvidelser og forbedringer. Vores fokus har altid været co-op først og fremmest, når det har galdt gameplay og open development med vores community, og det varer ikke længe før vi udgiver en updateret roadmap.” 

“Deep Rock Galactic er vores første gang med Early Access og vi har været heldige at arbejde med Ghost Ship som partner.” udtaler Anton Westbergh, CEO & Co-Founder af Coffee Stain. “Ghost Ship har håndteret udvikling og community helt perfekt, og er et godt eksempel på den type studio vi gerne vil arbejde med. Et velsmurt team med unikke idéer og fremgangsmåde til udvikling. Den lidenskab der er etableret iblandt deres community er ganske ulig noget vi har set før, og vi er meget håbefulde for spillets fremtid.”

Key Features:

  • 1 to 4 player Co-Op: Arbejd sammen som et team og grav, udforsk, og spræng dig vej igennem massive grottesystemer fyldt med horder af farlige fjender og uvurderlige ressourcer.
  • 4 Unique Classes: Kæmp gennem fjender som the Gunner, vær teams spejder med oplys tunnelerne som the Scout, gnav dig gennem solide klipper af sten som the Driller, eller støt dit team med skjold og våben som the Engineer.
  • Fully Destructible Environments: Destruerer alt omkring dig for at nå dit mål. Der er ingen fast mission, så du kan gøre det som det passer dig! Men husk at være forsigtig, du har ikke lyst til at møde en alien swarm uforberedt!
  • Procedurally Generated Cave Network: Udforsk et netværk af genererede grottesystemer fyldt med fjender at bekæmpe samt rigdomme at samle. 
  • High-Tech Gadgets and Weapons: Rens grotterne i Hoxxes IV med din CSPR flammekaster og din “Lead Storm” Powered Minigun, oplys vejen med flares, kæmp dig frem i  hårdt terræn med din Reinforced Power Drill og opnå helt nye højder med gribekrogen.

Deep Rock Galactic launcher i dag på Steam, Xbox One & Microsoft Store til 29.99. 

For mere information on Deep Rock Galactic, besøg deeprockgalactic.com og besøg os på Twitter, Facebook, og YouTube, og join os op Deep Rock Galactic Discord.

Om Ghost Ship Games
Ghost Ship Games er et dansk spilstudie, grundlagt i foråret 2016 af en gruppe veteraner inden for udvikling af spil, som alle havde arbejdet sammen i mange år. Ghost Ship Games’ motto er enkelt: Co-op First. Målet er at tage co-operative gameplay til next level og lave fantastiske spil, med fokus på the core gamer. 

Om Coffee Stain:
Coffee Stain startede i tilbage i 2010 og er det originale team bag Satisfactory, Goat Simulator og Sanctum spillene. I dag har selskabet kontorer i både Skövde, Stockholm, og Göteborg og arbejde både på intern udvikling, såvel som investment og publishing af spil. Afdelingen med publishing startede i 2017 og udgav Deep Rock Galactic og Puppet Fever det samme år. Coffee Stain har adskillige projekter i udvikling, både internt og eksternt, og leder altid efter friske idéer og Læs mere om vores projekter på: https://www.coffeestain.se/games/

Coffee Stain Social Links:
Twitter: https://twitter.com/Coffee_Stain
Facebook: https://www.facebook.com/CoffeeStainStudios/
Instagram: https://www.instagram.com/coffee_stain_studios/

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img