De klassiske eventyr spil The Dark Eye: Chains of Satinav og Memoria er nu tilgængelig i en konsol version.

For første gang kan du nu opleve Daedalic´s klassiske eventyr spil på PlayStation, Xbox og Nintendo Switch.

Daedalic Entertainment udgiver i dag deres klassiske point-and-click eventyr spil The Dark Eye: Chains of Satinav og The Dark Eye: Memoria. Spillene udgives på Nintendo Switch, Xbox series X|S, Xbox One, PlayStation 4 og 5, og er bygget op i Aventuria verdenen. Det er en af Europas mest populære rollespils verdener, og det er for første gang udgivet på konsol.

Se udgivelses traileren for begge konsol versioner her:

The Dark Eye: Chains of Satinav – Som spiller indtager du nu rollen som fuglefangeren Geron. Hans primære opgave er at hjælpe kongen som døjer med mange problemer med nogle meget generende krager. Da kongeriget er meget overtroiske, så er det deres fremtid det gælder. For Geron bliver dette eventyr starten på en af hans største bedrifter, som leder ham igennem hele Aventuria´s magiske verden.
The Dark Eye: Chains of Satinav trailer:

 

The Dark Eye: Memoria – I dette spil oplever du hele to meget medrivende eventyr. Med muligheden for tidsrejser møder du først Sadja som er den sydlige prinsesse som for alt i verdenen gerne ville være en krigshelt. Ud over det møder vi også Geron som vi jo kender som hovedperson i The Dark Eye: Chains of Satinav. Geron arbejder på at hæve en forbandelse som har ramt hans kæreste. I søgen efter svar forbindes både Geron og Sadja´s historie til et stort eventyr.
The Dark Eye: Memoria trailer:

 

Indhold i spillene:

  • Fordyb dig i Aventuria´s fantastiske verden. Eventyret er skrevet af forfatterne bag den populære rollespilserie The Dark Eye.
  • Episk soundtrack til spillet. Du bliver draget ind i den magiske verden fra start til slut.
  • Fuld understøttelse af touchskærmen på Nintendo Switch.
  • Smukke 2D håndtegnede baggrunde som er sat sammen med flotte 3D karakterer.
  • Udviklet af skaberne af The Whispered World og Deponia.

The Dark Eye: Chains of Satinav og The Dark Eye: Memoria er nu ude til Nintendo Switch, Xbox og Playstation. Begge spil er selvfølgelig også udgivet på PC.

Om Daedalic Entertainment
Daedalic Entertainment udgiver og udvikler spil af høj kvalitet til alle platforme. Virksomheden har en serie bred serie af titler med høj kvalitet, herunder klassiske eventyr, RPGs og strategi- og multiplayer spil. Med mere end 80 ansatte, udvikler Daedalic i øjeblikket et ny line-up af innovative spil på tværs af konsoller, PC og de mobile platforme. Med base i Hamburg, Tyskland, er Daedalic en af Europas mest anerkendte udgivere og udviklere. Med i alt 32 priser indenfor udvikling i Tyskland alene (inklusive flere priser for ‘Årets Studio’) og 12 tyske computerspils priser for genre-definerende spil som Deponia, Edna & Harvey, Silence, Shadow Tactics: Blades of the Shogun, Ken Follett’s The Pillars of the Earth, The Long Journey Home og State of Mind, er Daedalic rekordindehaver for de to mest prestigefyldte spilpriser i Tyskland. Daedalic udvikler i øjeblikket AAA-titlen “Ringenes Herre – Gollum”. Et Action/Adventure, der fortæller historien om Gollum fra et perspektiv, som ingen før har været vidne til, mens de forbliver tro mod J.R.R Tolkien’s legendariske bøger.