9.9 C
Copenhagen
28 maj 2023

Danskerne er vilde med Bodil Jørgensen og Erik Clausen

Array

Published:

Erik Clausens Mennesker bliver spist – en alvorlig film med humoristiske bivirkninger – solgte i weekenden hele 38.962 billetter og strøg dermed direkte ind på en førsteplads på weekendens bio-hitliste.
Den varme og vedkommende Clausen-film med Bodil Jørgensen i hovedrollen er kommet flot fra start. I weekenden torsdag til søndag solgte filmen hele 48.318 billetter inkl. prescreenings. Dermed indtog Mennesker bliver spist week-endens førsteplads på bio-hitlisten foran film som Fifty Shades of Grey, Albert, Kingsman: The Secret Service og Mænd & Høns.

SYNOPSIS:
Herluf (Erik Clausen) er en pligtopfyldende mand, far og mekaniker, der i mange år har været ganske lykkeligt gift med Ingelise (Bodil Jørgensen). Deres ægteskab er blevet lidt for meget rutine, og på det seneste har Ingelise sågar indledt en affære med en kollega. Ingelise er i fuld gang med at arrangere deres datter, Gittes (Lærke Winther), tredje bryllup, men det kunne Herluf nu godt undvære, for det er ham og Ingelise, der må punge ud. En dag melder Herluf en bil klar på værkstedet, uden at bremserne virker, og da den kort efter kører galt, sender Mester (Leif Sylvester) ham hjem på ’en tænker’. Herluf bliver chokeret. Han er begyndt at glemme ting. Og en dag kommer han ikke hjem, som han plejer. Ingelise og hele familien opdager, hvor meget de savner ham – og tager deres liv og relationer op til revision.

Hovedrollerne som Ingelise og Herluf spilles af Bodil Jørgensen og Erik Clausen. Blandt de øvrige roller ses bl.a. Lærke Winther, Rasmus Botoft, Leif Sylvester, Nicolas Bro, Charlotte Fich, Steen Stig Lommer, Claus Gerving, Elith Nulle Nykjær, Jens Andersen og Helle Ryslinge.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img