11.4 C
Copenhagen
4 juni 2023

Danmarks mest kendte skærmtrold er tilbage!

Published:

Hugo er tilbage! Den berømte trold er tilbage i minen. Danmarks mest kendte skærmtrold Hugo indtog i 90’erne danske og udenlandske TV skærme med storm. Hugo blev kendt i mere end 40 lande verden over og han er nu klar til at erobre hele verden igen.

Hvor skal vi hen du? Vi skal ind i minen. Vi ses, Hugo….
Kan du huske dengang Hugo hærgede det ganske land med sit fantastiske TV-spil. Nu kommer et uforglemmeligt gensyn med Hugo i minen. Hugo Retro Mania er titlen på det nye spil, som bygger videre på spiloplevelsen vi oplevede i TV2s underholdningsprogram Eleva2ren, tilbage i 90’erne. Hugo Retro Mania kan spilles på telefoner, men hvor det førhen var på stationære telefoners tryktaster, er det nu på berøringsfølsomme skærme at eventyret udspilles.

”Det er første gang siden vores opkøb af Hugo, at vi laver et projekt som er skræddersyet til Hugo – og ikke mindst Hugos globale kendskabgrad. Det er overraskende for de fleste at høre, at Hugo har en høj kendskabsgrad i Sydamerika, Tyskland, Spanien, Frankrig, Rusland, Tyrkiet m.fl.” udtaler KREA Medies administrerende direktør, Henrik Kølle og forsætter ”Vi er dog ikke naive og er opmærksomme på, at konkurrencen er hårdere end nogensinde før, så vores forventninger er i virkeligheden at spillet Hugo Retro Mania er det første af mange spændende skridt hen imod at genskabe Hugo som globalt brand.”

Hugo RETRO Mania udkommer i dag den 2. november 2011, på mere end 17 sprog, til iPad, iPhone, iPod, Android, PlayStation PSP Minis og PC.

Vidste du at Hugo

· Var et af verdens første interaktive telefonspil
· Har mere end 1,2 millioner fans fordelt på Facebook
· Har vundet priser som ”Bedste TV-underholdning” i mere end 8 lande

Om Hugo Retro Mania
Hjælp Hugo med at klare sig i minen. Hugo er på sit livs opgave, da han skal samle guld, diamanter og rubiner. Samtidig skal Hugo kæmpe mod den onde heks Afskylia, den farlige krokodille Don Croco og masser af klamme edderkopper. Hugo må undgå at træde på dynamitstænger, vildfarne minevogne, pludselige stenskred, farlige faldgruber og meget mere. Hugo Retro Mania er et vanvittigt spændende high-score spil, hvor du kan konkurrere mod dine venners high-score. Se hvem der kan føre Hugo længst ind i minen.

Facebook: Venligst besøg: facebook.com/HugoSpil
Website: Venligst besøg: http://www.hugo-net.com

Om Hugo
Hugo kom til verden i 1989, med det formål at tilbyde interaktiv underholdning. Hugo blev spillet på TV, hvor spilleren blev guidet af en TV-vært via telefonforbindelse og styrede Hugo med tryktasterne. Spil-franchiset blev solgt til udlandet og havde stor succes i mere end 40 lande. I 2009 blev Hugo udvalgt af det Kongelige Danske Bibliotek til at være en central del af den danske digitale kulturarv.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img