Indtag rollen som hemmelig agent i undergrunden og fuldfør missioner for dine klienter.
Den tyske udvikler Since Idea Games har i dag annonceret den fulde version af “Cyber Hero – Mission Runner”, som udgives til Android den 24. marts, efter 1 års udvikling.
Cyber Hero – Mission Runner er en roguelike shooter lidt i cyberpunk genren. Du indtager rollen som helten og du drager nu ud på et tempofyldt eventyr. Med projektilerne flyvende om ørene løber du fra det ene rum til det andet, og undgår fjendernes utallige angreb. Dit mål er at komme levende igennem alle rum for at komme videre til næste mission.
For hver mission du kommer igennem, lukker du op for en masse godter du kan forbedre din helt med. Alt kan opgraderes. Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien der sætter grænser.
”Det har været en fantastisk rejse at udvikle Cyber Hero – Mission Runner, og efter en meget kort periode hvor spillet har været ude som en Early Access titel, er vi meget glade for vi endelig kan præsentere den fulde version til hele verdenen” sagde Raphael Wittgruber, CEO for Since Idea Games.

 

Følg Cyber Hero – Mission Runner på Discord: https://discord.com/invite/44qtWre8Dh
Om Since Idea Games:
Since Idea Games er en selvstændig udvikler som har udviklet VR-, AR- spil for B2B kunder. Since Idea blev stiftet i april 2015, og har udviklet mange B2B-projekter uden støtte udefra. Efter at have sparet penge sammen i 4 år, begyndte de i 2020 at udvikle deres egne spil, på baggrund af den erfaring de har draget igennem årene.