-1.1 C
Copenhagen
3 december 2023

Cyber Hero – Mission Runner er udgivet til Android enheder i dag!

Published:

Indtag rollen som hemmelig agent i undergrunden og fuldfør missioner for dine klienter.

Den tyske udvikler Since Idea Games har i dag udgivet den fulde version af “Cyber Hero – Mission Runner” til Android enheder. “Det har været en fantastisk rejse for os imens vi udviklede “Cyber Hero – Mission Runner”, og efter en kort periode i Early Access, er vi nu glade for at kunne præsenterer den fulde version til hele verdenen.” sagde Raphael Wittgruber, CEO i Since Idea Games.

Cyber Hero – Mission Runner er en roguelike shooter lidt i cyberpunk genren. Du indtager rollen som helten og du drager nu ud på et tempofyldt eventyr. Med projektilerne flyvende om ørene løber du fra det ene rum til det andet, og undgår fjendernes utallige angreb. Dit mål er at komme levende igennem alle rum for at komme videre til næste mission.

For hver mission du kommer igennem, lukker du op for en masse godter du kan forbedre din helt med. Alt kan opgraderes. Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Cyber Hero – Mission Runner går online i dag klokken 18.00 dansk tid på Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sinceidea.cyber.hero.mission.runner

 

Følg Cyber Hero – Mission Runner på Discord: https://discord.com/invite/44qtWre8Dh

Om Since Idea Games:Since Idea er en selvstændig udvikler som har udviklet VR-, AR- spil for B2B kunder. Since Idea blev stiftet i april 2015, og har udviklet mange B2B-projekter uden støtte udefra. Efter at have sparet penge sammen i 4 år, begyndte de i 2020 at udvikle deres egne spil, på baggrund af den erfaring de har draget igennem årene.

For mere information:
Udviklers hjemmeside: https://www.sinceidea.de
Twitter: https://twitter.com/SinceIdeaGames
Facebook: https://www.facebook.com/SinceIdeaGames

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img