7.9 C
Copenhagen
22 marts 2023

Call of Duty Advanced Warfare ude nu!

Published:

Se Call of Duty Advance Warfare traileren, som er instrueret af Peter Berg og med Taylor Kitsch i hovedrollen. Og af en eller anden grund dukker modellen Emily Ratajkowski også op.
Spillet kan købes nu på Xbox One, Xbox 360, Playsyation 3 og 4 samt PC.

Mere om spillet
Call of Duty: Advanced Warfare foresgår på fremtidens slagmarker, hvor både teknologi og taktik er kraftigt udviklet og bebuder en ny æra for kamphandlinger. Fordyb dig i en historie, der har Oscar-vinderen Kevin Spacey som Jonathan Irons – verdens mest magtfulde mand i skurkerollen.

En avanceret verden: I Call of Duty: Advanced Warfare sendes du ud i krigszoner i fremtiden, hvor de bevæbnede styrker Private Military Corporations (PMCs) dominerer. Jonathan Irons er grundlægger og præsident for Atlas Corporation – en af verdens største PMC’er.

Avancerede soldater: Kraftfulde exoskeletons udvikler alle aspekter af en soldats kampdygtighed og ændrer din spiloplevelse på tværs af alle spiltilstande i Call of Duty.

Avanceret arsenal: Træd ind på slagmarken udstyret med et avanceret arsenal af våben, evner og fordele, og brug futuristiske køretøjer, bl.a. luftpudemotorcykler og droner.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img