1.9 C
Copenhagen
2 april 2023

Borderlands 3 på Steam og ny DLC

Published:

Den 13. marts lanceres Borderlands 3 på Steam med cross play mellem Steam og Epic Games Launcher. Takket være nogle nye SHiFT matchmaking-funktionaliteter kan du tilføje venner til din venneliste, deltage i co-op-fester og spille sammen online uanset hvilken pc-platform hver spiller bruger. Gearboxe planlægger at udrulle yderligere pc-crossplay-funktioner – såsom muligheden for at sende våben på tværs af platforme – i ugerne efter spilets lancering på Steam.

Derefter den 26. marts kan du dykke ned i Borderlands 3’s anden kampagnetilskud til et overraskende farligt forlovelsesfest i Guns, Love og Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock. Sir Alistair Hammerlock og Wainwright Jakobs binder endelig knuden, og de vil have dig til at komme for at fejre deres kommende bryllupper på isplaneten Xylourgos. Dens frosne affald er blevet udtyndet udover det mest ondskabsfulde dyreliv, og den uhyggelige by Cursehaven – hvor I alle har enige om at mødes – er placeret under den kolossale krop af et faldet Vault Monster.
 

Borderlands 3 Guns, Love and Tentacles

Guns, Love and Tentacles vil sætte kærligheden tilbage i Lovecraft fra 26. marts og er inkluderet i Borderlands 3 Season Pass og Super Deluxe Edition, ligesom Moxxis Heist of The Handsome Jackpot. Klik her for at se nærmere på Borderlands 3’s anden udvidelse. Klik her for at se den splinternye trailer, der debuterede på PAX East.

Ud over at annoncerer spillets anden udvidelse delte Gearbox og 2K også et smugkig fra Borderlands 3s tredje kampagnetilføjelse, som ankommer denne sommer. For at se konceptkunst, der deles i dagens panel, skal du bare klikke lige her. I tilfælde af at det ikke er nok af antydning, har vi to ord til dig: forbrydere og dinosaurier (OK, tre ord, hvis du tæller “og”).

Så i maj ankommer den anden Takedown! Ligesom Takedown på Maliwan Blacksite – der blev udgivet i november i november – vil Guardian Takedown tilbyde noget af det mest udfordrende indhold i spillet. Denne intense fristående mission vil blive temaet efter de mystiske Eridianerne og indeholder ikke kun nye chefer, men også nyt udstyr og kosmetik. Sværhedsgraden skaleres som standard til spillerpartiets størrelse. Hvis du imidlertid ønsker at opleve Takedown i sin ægte form, kan du vælge “True Takedown Mode”, som indstiller vanskeligheden for et parti af fire fuldt oprettede Vault Hunters uanset feststørrelse.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img