17.4 C
Copenhagen
28 maj 2023

Bjørn Borg udstiller det vilde natteliv

Published:

Fotograferne Sven Marquardt og Pablo Frisk, verdenskendt for deres unikke natteliv billedsprog, er centrale profiler omkring lanceringen af ??natteliv fotografering website www.unforgettablenight.com.

Sitet er en digital udstilling for nattelivs fotografer fra hele verden, og vil fungere som et billede feed tilgængelig for alle at deltage i.
Det er en fotoudstilling, en natteliv guide og en kilde til inspiration for mennesker, der lever uforglemmelige liv.

I alt seks nye fotografer, én om ugen, bliver lanceret. Der er fotografer fra København, Paris, London, Milano, Stockholm og Amsterdam vil fremvise femten unikke fotografier hver, portrættere deres egen uforglemmelig nat i seks forskellige dele af verden. Gennem deres billeder vil vi være i stand til at sammenligne nattelivet i de seks forskellige byer og hvordan man laver en aften uforglemmelig.

Den uforglemmelig aften online Udstillingen er åben for alle nattelivs entusiaster til at fremvise billeder fra deres egne uforglemmelige nætter. Ved hash tagging Instagram fotos med #unforgettablenight billeder vil automatisk blive inkluderet i den uforglemmelige udstilling på unforgettablenight.com

Den uforglemmelige Nights online udstilling er en del af den svenske tøjmærke Björn Borgs SS13 kampagne Björn Borg siger JA! til uforglemmelige aftener.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img