22.3 C
Copenhagen
6 juni 2023

Arctic Game Week, spille eventet fra Nordsverige vender tilbage til Maj måned

Published:

Efter to år med aflyste arrangementer på grund af pandemien kan vi nu stolt præsentere den bedste Arctic Game Week nogensinde! Mens midnatssolen skinner over Nordsverige, åbner vi endnu engang dørene til en uge fyldt med erhvervskonferencer, networking, underholdning og den offentlige begivenhed Nordsken, hvor spil, kultur og kreativitet mødes. Arrangementet vil blive arrangeret i Skellefteå, Sverige, i det nye kulturcenter Sara Kulturhus og i Skellefteå Kraft Arena.
Arctic Game Week har fokus på at skabe en stærk platform med global appel og at styrke den nordiske underholdningsindustri.

En unik konference med nye forretningsmuligheder baseret på Intellectual Properties.

Ugen starter med Arctic Game Conference, Nordsveriges årlige mødested for spiludviklere, udgivere, investorer og spiludviklerstuderende, og Fantastic Conference, et nyt mødested, der fokuserer på filmskabere, forfattere, illustratorer, skabere og streamingtjenester.
Arctic Game Conference og Fantastic Conference vil samle to forskellige målgrupper. Formålet er at skabe nye forretninger, når forskellige brancher, der arbejder med den samme type intellektuelle ejendomsrettigheder, mødes. 
– Ved at facilitere dette møde og involvere topnavne fra branchen skaber vi en platform for fremtiden, siger Johan Linder, projektleder for Arctic Game Week.
Konferencerne, som forventes at tiltrække omkring 1.000 deltagere, vil til sammen have 40 top foredragsholdere fra hele verden, herunder Peter Zetterberg (Senior Director hos Microsoft og grundlægger af virksomheden Wanderword), Agnes Larsson (Game Director hos Mojang), Fredrik Malmberg en af grundlæggerne af den svenske spilbranche og formand for Heroic Signatures), Lloyd Levin (berømt amerikansk filmproducent, der har lavet Predator, Lara Croft, Event Horizon, Hellboy, Watchmen osv. ), Team 17, Vladislav Tsypljak fra det asiatiske forlag Neon Doctrine, Elias and Agnes Våhlund (skaberne af bogen Håndbog for superhelte) og Johan Egerkrans en af nutidens mest berømte svenske illustratorer). Orvar Säfström vil være vært for konferencen, en kendt filmkritiker, musiker og frontfigur for IP’er og spil. 
Om fredagen er programmet på den kreative scene især rettet mod bibliotekarer og lærere. De kreative kunstnere deltager derefter i paneldiskussioner og foredrag. Selvfølgelig kan andre interesserede besøgende også deltage i disse programpunkter.
10 års jubilæum for Nordsken
 
Spil- og Kulturfestivalen Nordsken fejrer i år 10 års jubilæum. Det bliver en fantastisk festival for alle, der kan lide populærkultur, underholdning og spil i alle former. Hovedattraktionen under arrangementet vil være det svenske mesterskab i Cosplay, som er et fantastisk show at overvære. I løbet af en af aftenerne vil der også blive afholdt en koncert med Sabina Zweiacker i det nybyggede kulturhus Sara med musik fra Ringenes Herre, Star Wars, The Witcher og andre.
– Covid har skabt et enormt opsparet behov for at mødes. Alle, vi taler med nu, er meget begejstrede for Nordsken og vores planer for arrangementet, så vi tror virkelig på, at det bliver noget, man ikke må gå glip af,” siger Pia Enroth, projektleder for Nordsken. 
– Covid har betydet, at der er et stort behov for at mødes fysisk. Alle, vi taler med nu, er ekstremt ivrige efter at besøge Nordsken og efter alle vores planer for arrangementet, så vi tror virkelig på, at det bliver noget, man ikke må gå glip af, siger Pia Enroth, projektleder for Nordsken.
Arctic Game Week er arrangeret af Arctic Game (en spilklynge, der styrker spilindustrien i Nordsverige) og Nordsken (non-profit organisation) i samarbejde med Bonnier, Rabén & Sjögren, B. Wahlströms, Wanderword, Global Top Round, Goodbye Kansas, Film i Västerbotten, Turborilla og Heroic Signatures.


Early bird billetter frigives i dag, torsdag den 10. februar, til en reduceret pris.


For yderligere oplysninger besøg www.arcticgameweek.com

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img