1 C
Copenhagen
6 december 2023

ACE COMBAT™ ASSAULT HORIZON får TEKKEN skins

Published:

TEKKEN har sneget sig ind i Ace Combat universet med den tredje download pakke til Ace Combat ASSAULT HORIZON. Tilgængelig fra 16 november, pakken indeholder to frygtindgydende nye skins til Su-35 Flanker-E fly. Hver af de karakteristiske skind har en legendarisk figur fra Tekken-spil serien, Jin Kazama og Kazuya Mishima.

Efterfølgeren til Su-27, det Su-35 er en mesterlig fly, der kan prale af truende dreje ydeevne. Et luftfartøj i ‘Flanker’ serie, Su-35 er i besiddelse af førsteklasses luftkamp evner og er udstyret med en uafhængig, to-dimensionelle stak afbøjning dyse. Flyets NATO kodenavn er ‘Flanker-E’, og det er en maskine, der excellerer i kortrækkende kampe såvel som at være meget effektiv over lange afstande.

De rasende flammer King of Iron Fist Tournament mestre er malet på disse fly. De er blevet tunet til manøvredygtighed og hastighed, hvilket gør dem dødbringende for nærkamp. Gør en endnu større effekt i skyerne med pakken med to eksklusive TEKKEN skin, som vil være tilgængelig for download fra 16 november via PlayStation ® Network og Xbox Live ® til 3,59 € og 600 Microsoft Points hhv.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img