July 25, 2018 - Turtle Beach gaming shoot with Kovel Fuller in Dallas, Texas

Ledende gaming headset og lyd tilbehør mærke Turtle Beach er nu på pc-headsetmarkedet med dagens meddelelse om, at selskabets helt nye Atlas-serie af headset bygget til pc nu er tilgængelig hos deltagende detailhandlere verden over. Turtle Beachs Atlas-linje er designet i samarbejde med førende esports-teams, herunder Astralis, OpTic Gaming og Houston Outlaws. Der er tre forskellige modeller, blandt andet Elite Atlas Pro Performance PC Gaming Headset, det kraftfulde Atlas Three Amplified PC Gaming Headset og den alsidige Atlas One PC Gaming Headset. Hvert Atlas-headset tilbyder pc-spillere et innovativt sæt funktioner og funktionalitet. Læs nedenfor for alle detaljer om hvert Atlas PC spil headset.
 
“Vi har arbejdet sammen med nogle af de bedste pro spillere i verden for at sikre, at vores nye Atlas-linje leverer pc-spillere den overlegne lydgengivelse og komfort, som Turtle Beach er kendt for,” siger Juergen Stark, CEO, Turtle Beach. “Turtle Beachs succes er forankret i vores evne til at innovere og tilbyde en bred portefølje af produkter designet til alle typer spillere, fra professionelle konkurrencedygtige esports atleter til dem, der bare kommer ind i spil, og det er det, vi nu bringer til pc-markedet med vores Atlas-headset. Vi vidste, at vi havde brug for mere end blot et enkelt tilbud, så vi byggede Atlas lineup for at imødekomme de forskellige typer pc-spillere derude – uanset om de handler på grundlag af specifikke funktioner eller budget. ”
 
Stark fortsatte, “Elite Atlas er bygget til pro spillere, håbende fordele og hardcore spillere. Atlas Three tilbyder pc-gamere en mulighed med forstærket lyd og er baseret på vores bedst sælgende Stealth 600 headset design. Og Atlas One er et stort dagligt PC-spil headset, der leverer premium lyd, komfort og multiplatform kompatibilitet til en god pris. ”
 
Ved design af den nye Atlas-linje arbejdede Turtle Beach tæt sammen med top-esports-teams for fuldt ud at forstå elite esports-atleternes behov og for at sikre at Atlas-headsetsne leverer PC-gamers forventninger. Esports teams ved trods alt en ting eller to om, hvad der kræves for at udføre på de højeste niveauer af leg, uanset om de praktiserer eller konkurrerer i turneringsfasen. Faktisk har Astralis netop vundet FACEIT London 2018 CS: GO Major Championship, der fandt sted den 23. september 2018, med en opfølgningspræstation som vinder af CS: GO Blast Pro Series Istanbul turneringen, som fandt sted i sidste weekend .
 

Nedenfor er fulde detaljer om Turtle Beachs tre nye Atlas spil headsets bygget til pc.
 
Full Elite Atlas Pro Performance Gaming Headset Detaljer:
Turtle Beach® Elite Atlas sætter et nyt benchmark for esports audio på pc. For både pro-spillere og hardcore pc-spillere er Elite Atlas bygget til at vinde med et slidstærkt, men slidt metalhovedbånd med en hængende pude, ProSpecs ™ -glasvenligt design og opgraderede ørepuder med magnetisk hukommelse med atletisk stof og syntetisk læder, der arbejder sammen at blokere ekstern støj. Audio performance centrerer omkring Elite Atlas ‘pro-tunede 50mm Nanoclear ™ højttalere, der leverer indbydende Windows Sonic til hovedtelefoner * surround sound og den flytbare højfølsomme mikrofon med TruSpeak ™ teknologi til fejlfri kommunikation med holdkammerater. Endelig går Elite Atlas overalt, hvor spil tager dig med medfølgende 3,5 mm og pc-splitterkabler, der forbinder til enhver pc-opsætning.
 
Full Atlas Three Amplified Gaming Headset Detaljer:
Turtle Beach® Atlas Three PC gaming headset leverer kraftfulde forstærkede Windows Sonic til Headphone * surround sound til at fordybe dig i dine spil, film og musik. Atlas Three har store 50 mm højttalere til game audio og Turtle Beachs højfølsomme flip-to-mute-mikrofon til krystalklar chat. For at give øget holdbarhed og komfort, opdager Atlas Three en metalforstærket ramme med Turtle Beachs unikke ProSpecs ™ brilleregulære design, sammen med et åndbart stofindpakket hovedbånd og hukommelseskumørørpuder. Derudover tilbyder Atlas Three Variable Mic Monitoring, så du kan høre og justere lydstyrken inden for headsettet for at undgå at råbe på andre spillere samt lydforindstillinger, herunder Vocal Boost, og et genopladeligt batteri, der leverer over 40 timers spil pr. brug.
 
Fuld Atlas One Gaming Headset Detaljer:
Turtle Beach® Atlas One gaming headset er bygget til kamp og leverer indbydende Windows Sonic til hovedtelefoner * surroundlyd og krystalklar chat gennem sine 40mm højttalere af høj kvalitet og høj følsomhed til flip-to-mute-mikrofon. Atlas One har også et letvægtsdesign med et metalforstærket hovedbånd og ProSpecs ™ glasvenlige syntetisk læderindpakket hukommelseskumørør, der giver øget holdbarhed og uovertruffen komfort til de all-nighters.