1.6 C
Copenhagen
5 december 2023

Dawn of the Dragons: Ascension Ekskulsivt på Kartridge

Published:

5th Planet Games annoncerede i dag den officielle lancering af den meget ventede efterfølger Dawn of the Dragons: Ascension. Derudover annoncerede 5th Planet Games også, at spillet debuterer på Kartridge, Kongregates nye pc-gamingplatform, hvor det eksklusivt vil være tilgængeligt i en måned. Den 30. september lancerer 5th Planet Games den mobile version af Dawn of the Dragons: Ascension på Google Play og Apple App Store.

Dawn of the Dragons: Ascension er nu tilgængelig gratis på: https://www.kartridge.com/games/5thPlanetGames/dawn-of-the-dragons-ascension

“Det er dejligt at være i stand til at levere den lovede opfølger til et så legendarisk RPG (Role playing Game) som Dawn of the Dragons,” siger Henrik Nielsen, administrerende direktør for 5th Planet Games. “Kartridge er en god pasform til Dawn of the Dragons: Ascension, mens den også giver platformen en fantastisk eksklusiv, da den fortsætter med at vokse.”

”Vi er stolte af at tilbyde Kartridge-publikum eksklusiv adgang til nogle af de hotteste spil,” sagde Josh Larson, Chief Business Officer for Kongregate. “Dawn of the Dragons: Ascension har en enorm indbygget fanbase, og vi kan ikke vente på, at spillere fra hele verden springer tilbage til verdenen af ??denne fantastiske RPG, udelukkende på Kartridge.”

Kongregate er en platformudgiver på tværs af platforme, webspilsdestination og ejeren af ??Kartridge PC-gamingplatform. Sammen indeholder Kartridge, en downloadbar pc-spilplatform og Kongregate.com tusinder af gratis og premium-spil, der spilles af millioner af spillere om måneden.

Dawn of the Dragons: Ascension er en strategisk, netbaseret, kamp RPG med en rig fortælling og fokus på guilds. Det følger stilen og gameplayet fra det originale Dawn of the Dragons-spil, som blev lanceret i 2010 og har siden begejstret tusinder af loyale spillere. Som et community-baseret spil har det originale Dawn of the Dragons lykkedes at bevare en dedikeret brugerbase, der er villige til at vende tilbage igen og igen.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img