Film nyt

ALLE FOR TRE når 300.000 solgte billetter


Fridthjof Film og Rasmus Heides populære komedie ALLE FOR TRE passerede i går 300.000 solgte billetter som den første danske film i 2017. Lige siden premieren for fem uger siden har publikum valfartet til filmen, som ligesom sine to forgængere Alle for én og Alle for to har solgt over 300.000 billetter.

ALLE FOR TRE er dermed med til at cementere, at dansk film er kommet forrygende ud af starthullerne i 2017. Fire ud af fem danske filmpremierer i det nye år har solgt minimum 170.000 billetter, og på Top 25 over årets største biografsucceser indtil nu, er der hele fire danske film på Top 6. Og nu har dansk film passeret 1 mio. solgte biografbilletter siden 1. januar i år.

10 danske spillefilm har gået i de danske biografer i 2017, og topscoreren af dem alle er komedien ALLE FOR TRE. Det er den næstmest sete biograffilm i Danmark i år kun overgået af Fifty Shades – I Mørket, og ikke mindst takket været ALLE FOR TRE var den danske markedsandel i februar i år helt oppe på 35,6% af det totale biografmarked (sidste år var den tilsvarende andel på 15% for samme måned).

Direktør for Nordisk Film Distribution, Frederik Honore, er særdeles tilfreds med resultatet for ALLE FOR TRE og udtaler:
– Dansk film er kommet overbevisende fra start i 2017, og det er virkelig skønt at konstatere at en komedie som ALLE FOR TRE som vi har haft høje forventninger til, bliver ved med at gå så godt i biograferne og går forrest for dansk film lige nu. Publikum er glade for filmen og giver den et rigtig godt word-of-mouth, og vi er meget tilfredse med, at alle tre film i serien har solgt over 300.000 billetter.


Efterlad en kommentar