Musik

Rdio lancere gratis mobil radio service


Rdio, en førende global musik streaming tjeneste tilgængelig i 60 lande, lancere i dag en gratis mobil radio tjeneste og introducere derudover en pakke af nye features som gør det nemmere for abonnenter at lytte til musik som de har lyst til, fra radiostationer til playlister, til hele albums og enkelte sange. Rdio’s ”stations-first” udbydelse, som nu er gratis for første gang for mobil-brugere i Europa har et udvalg af over 30 millioner sange og en bred vifte af radiostationer af forskellige typer, inkluderet algoritmisk kunster og genre-baserede stationer, person-kuraterede stationer programmerede til at passe til hvilken som helst stemning eller aktivitet, brugertilpassede stationer indstilles til hver enkelt individuelle lytter, og stationer baseret på smagsdommere.

Nu kan alle øjeblikkeligt nyde et stort udvalg af programmerede gratis radio-stationer – uden at have trial eller abonnement – og en masse nye features på tværs af platforme. Denne produkt opdatering understreger Rdio’s engagement for at skabe en førsteklasses streaming internet-radio oplevelse gennem brugertilpasset musik opdagelsesmulighed.

De nye features:

Home, en udviklende og konstant forfriskende feed af brugertilpasset musik som udgør det bedste af Rdio på et enkelt sted. Denne overflade er bygget op omkring brugerens musik præferencer, nylig aktivitet fra smagsdommere og venner, anbefalinger af Rdio eksperter, og mere.

Favoritter, udvider lytternes samlinger så de altid kan holde styr på alt musik som de elsker, samlet på et sted.

Browse, er hvor Rdio’s nyligt kuraterede stationer kan blive opdaget.

Trending, her kan du se hvilke radiostationer, sange, albums, kunstnere og playlister der er populære blandt alle Rdio musik-elskere, eller vælge personer du vil følge for at gøre det mere personligt.

”Vi er i en meget tidlig fase af denne æra af musik-streaming og der er store muligheder for at bringe denne enestående oplevelse til mennesker rundt om i verden”, siger Anthony Bay, CEO hos Rdio. ”For første gang i historien er det muligt at have adgang til hele verdens musik gennem en enkelt applikation – når som helst og hvor som helst – bygget til dig. Vi er fokuserede på at tilbyde verdens bedste musik oplevelse, bygget op omkring lytteren. Vi er nu førende med en gratis stations-oplevelse kombineret med mulighed for at opgradere til en fuld on-demand abonnement tjeneste som tilbyder adgang til alle sange, albums eller spillelister og yderligere stations tjenester. Internet-radio og musik abonnement har traditionelt set været to forskellige muligheder – vi tror der er gode grunde for dem at gå hånd-i-hånd som én.”

Fortsat vækst gennem global rækkevidde og strategisk partnerskab
Virksomhedens engagement til at ekspandere dens rækkevidde til at nå ud til alle enheder kan ses igennem strategisk API partnerskab med brands indenfor tilsluttede enheder, mobile apps og automotiv:

Roku, en førende streaming underholdnings platform, er den første til at integrere Rdio’s gratis stationer API. Dette gør Rdio til dens udvalgte musik partner, og med visse Roku produkterne som kan give øjeblikkeligt adgang ved et enkelt tryk på knappen på en Roku fjernbetjening.

Shazam® har supercharged streaming med Rdio, for dens mere end 100 millioner månedlige, aktive brugere er det nu muligt at linke til Rdio og at aktivere alle sange tagget i Shazam til at blive opbevaret i “My Shazam Tags” playliste i Rdio og derudover at gå “udover preview” med hele sang-afspilninger i appen;

Soundhound, forbinder også lytterne direkte til Rdio og aktivere enhver sang, som bliver opdaget, at blive spillet i appen og den linker også til en playlist i Rdio;

Rdio tilbyder interaktiv streaming musik for alle Tesla Model S biler i Europa.


Efterlad en kommentar