Spil nyt

Nu kan du lytte til Spotify på din Playstation


I dag lancerer Spotify og Sony en eksklusiv musikoplevelse, som gør det lettere end nogensinde for gamers at nyde deres yndlingssange, mens de spiller deres yndlingsspil.

Det bedste inden for musikken spiller nu sammen med det bedste inden for gaming. Uanset om du er i frit fald fra parisiske hustage, bekæmper ondskaben af Crota eller spiller Barcelona på Camp Nou, er du selv herre over soundtracket.

Vælg selv soundtracket til dit spil. Med baggrundsspillelister på PlayStation 4-systemet kan du selv vælge dine yndlingssange som soundtrack til dine gaming-sessioner. Måske dør du et par gange i kløerne på de frygtindgydende monstre i det anmelderroste action-spil Bloodborne – så hvorfor ikke gøre det til musik efter dit eget valg? Up beat pop, dunkende hip hop, beroligende klassisk musik… Med over 30 millioner sange dækker vi dine behov uanset hvad.
On-demand musik for alle. Nyd at lytte til alle dine yndlingssange, når du ønsker det. Vælg en af ??dine favoritter fra Your Music eller Browse for at finde den perfekte spilleliste til enhver stemning og ethvert øjeblik. Vi har endda fået helt nye gaming-spillelister til dig.
Ingen grund til at holde pause. Med Spotify Connect kan du springe sange over, eller skrue op for musikken ved hjælp af din mobilenhed eller tablet.
“Musik har altid været en stor del af at game. Jeg husker, at jeg spillede computerspil som Quake og Counter-Strike, mens jeg lyttede til mine yndlingssange i baggrunden – det tager oplevelsen til et helt nyt niveau. Med dagens lancering, bringer vi magien ved at game med musik tilbage – alt sammen i en nøje designet og behagelig oplevelse, der ser godt ud på den store skærm,” siger Gustav Söderström, Chief Product Officer hos Spotify.

“PlayStation Network er den førende destination for digital underholdning, og vi er glade for at millioner af brugere over hele verden nu kan nyde den mest overbevisende musiktjeneste på deres PlayStation 4 og PlayStation 3,” siger John Kodera, President hos Sony Network Entertainment International. “Med Spotify som grundlaget for PlayStation Music vil vi fortsætte med at udvikle tjenesten for at kunne levere den bedste underholdningsoplevelse, som gamere forventer fra PlayStation Network,” afslutter John Kodera.

Spotify og SNEI har arbejdet tæt sammen for at skabe en helt ny musikoplevelse, som ikke bare lyder fantastisk, men også ser godt ud på dit TV og håndteres let ved at bruge en DUALSHOCK trådløs controller.

Spotify på PlayStation Music introduceres til PS4 og PS3 i dag, og vil også blive tilgængelige på Xperia smartphones og tablets.


1 kommentar on Nu kan du lytte til Spotify på din Playstation

  1. Pingback: Nu kan du lytte til Spotify på din Playstation | Hot Duck

Efterlad en kommentar