Spil nyt

Music Unlimited-tjenesten er nu klar på PlayStation 4


Tjenesten Music Unlimited på PS4 kommer med en komplet omdesignet brugerflade, som er skræddersyet til PS4. Den er hurtigere, lettere at bruge og lader spillere oprette deres egne soundtracks til deres yndlingsspil i Music Unlimiteds globale bibliotek med 22 millioner sange1.

Tjenesten tillader afspilning af musik i baggrunden, mens der spilles spil, og gør det nemt at opdage nye sange og kunstnere. Brugere kan styre afspilningen af musik uden at gå helt ud af spil eller andre apps ved at trykke og holde “PS”-knappen på DUALSHOCK 4-controlleren nede. Via en pop-op-menu kan musikken afspilles og sættes på pause, og det er muligt at springe numre over eller finde et bestemt punkt i en sang samt justere lydstyrken.

“Music Unlimited er komplet integreret med PS4 på systemniveau og giver nem adgang til musik, hurtig navigation og en stærk måde at opdage ny musik på”, sagde Michael Aragon, Vice President og General Manager for Global Digital Video and Music Services hos Sony Network Entertainment International. “Det allerstørste ønske fra vores kernespillere har været musikafspilning under spillet, og nu kan de oprette afspilningslister, som er skræddersyet til deres spillestil”.

Tjenesten Music Unlimited er tilgængelig i 19 lande verden over og tilbyder on-demand-adgang til et voksende, globalt katalog med mere end 22 millioner licenserede numre1 fra alle større og mange ledende uafhængige pladeselskaber til en lang række enheder, herunder PS4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Android-smartphones og tablets, iPhone, pc’er og mange flere.

Via Premium (kr 89)2 og Access (kr 49) 3 månedsabonnementerne giver Music Unlimited-tjenesten kunderne mulighed for at nyde en samlet, digital musikoplevelse på en række forskellige enheder i hjemmet og på farten. Om kunderne nyder musik fra personlige afspilningslister, kanaler baseret på deres yndlingskunstnere eller forprogrammerede kanaler baseret på æra eller genre, følger brugernes yndlingsmusik dem overalt uden besværet med at synkronisere eller logge ind på forskellige konti.

Funktioner i Music Unlimited-tjenesten:
En skybaseret streamingtjeneste uden digitale filer, så det er ikke nødvendigt at synkronisere nogen enheder. Kunderne får adgang musik overalt og når som helst på PlayStation 4 (PS4), PlayStation 3 (PS3), PlayStation Vita (PS Vita), alle pc’er (Windows og Mac OS), alle Android-mobilenheder inklusive Sony Xperia-smartphones og -tablets, Apples iPhone og iPod touch, Sony BRAVIA HD-tv og Blu-ray Disc-enheder
Et altid voksende globalt bibliotek med mere end 22 millioner licenserede numre inklusive alle større amerikanske pladeselskaber og mange uafhængige og lokale pladeselskaber, så brugerne kan nyde de nyeste hits, lokale favoritter og tidløse klassikere.
Nem administration og opdagelse på tværs af alle kompatible enheder med håndplukkede musikkanaler og mulighed for at skabe personlige afspilningslister og tilføje afspilningslister baseret på yndlingskunstnere.
Offline-afspilning, så musikken altid er tilgængelig, selv hvis netværket ikke er4. Med funktionen offline-afspilning til iPhone, iPod touch, Android-smartphones og -tablets samt PS Vita kan kunderne høre udvalgte sange, som er føjet til offline-afspilningslister, når de ikke er online, så de aldrig behøver undvære deres yndlingsmusik.
Ingen reklamer eller uønskede sange. Musikelskere bliver aldrig forstyrret af reklamer, og de kan springe sange over så tit, de ønsker.


Efterlad en kommentar