Film nyt

Få sand mellem tæerne og se Baywatch fra den 19 oktober 2017


Vi kender alle serien, historierne og de unge kønne mennesker. De passer deres arbejde som livreddere, samtidig prøver de at løse deres personlige problemer sammen. Emerald Bay hedder byen hvor Mitch er chef for det dynamiske hold. Samtidig er det er sæson for at kigge på nye livredderaspiranter. Alt som sædvanligt.

Men der er onde kræfter der arbejder for at tingene skal ændres i paradis. Mitch og hans hold opdager, at der bogstavligt talt flyder hårde stoffer rundt i strandkanten, samtidig med betydningsfulde folk begynder at dø. For at toppe op på Mitchs problemer, så har hans overordnet besluttet af livredderholdet skal se endu bedre ud end før. Holdet skal have en smuk, semi-populær og provokerende olympisk svømmer med der hedder Brody. Mitch har nok at se til.

Oplev året komedie film Baywatch med stjerner som Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, David Hasselhoff og naturligvis Pamela Anderson. Film instrueret af Seth Gordon og optaget i staterne Georgia og Florida. Hør en strandvenlig party-playliste der går fra det nyeste nye til 80’ernes hyggelige hits.

Hvad indeholder Baywatch disk boksene
UHD Combo indeholder Baywatch i UHD 4K BD version samt HD BD.
BD version indeholder Wonder Woman i HD version samt følgende extra materiale:
Meet the Lifeguards
Continuing the Legacy
Stunts & Training
Deleted & Extended Scenes
Ekstra materiale på DVD disken:
Continuing the Legacy
Deleted and Extended Scenes


Efterlad en kommentar